Skip to the content

.Net- och CMS-utvecklare, Stockholm

Är du en person som brinner för att utveckla spännande tjänster och portaler på Microsoft-plattformen? Då är detta ett jobb för dig. Just nu söker vi utvecklare som vill arbeta med den senaste tekniken och hjälpa våra kunder att förbättra sina verksamheter. 

Din kompetens

Vi söker dig som är driven och lyhörd. Du har en känsla för och framför allt en vilja att utveckla högkvalitativa lösningar. Du trivs både med att arbeta självständigt och i grupp. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du är dataingenjör, systemvetare eller motsvarande. Vi söker dig som precis tagit examen eller har ett par års arbetslivserfarenhet. Om du vill arbeta med C#.Net, Molnlösningar(Azure), Html5, Css, jQuery, Angular2, TypeScript, MVC, WCF Dependency Injection och Inversion of Control då är detta jobbet för dig!

Ansökan

Vi ser gärna att du skickar din ansökan till Fredrik Darinder

Mer om företaget

Assidi Consulting AB grundades 2011. Företaget erbjuder konsulttjänster inom Microsoft-plattformen. Tjänsteerbjudandet omfattar lösningsarkitektur, kvalitetssäkring och utveckling. Vi arbetar med allt från ren .Net-utveckling till att bygga Enterprise-lösningar på plattformar så som Umbraco CMS, SharePoint och Office 365. 

Tjänster

Vi är systemspecialister inom SharePoint, Office 365, Umbraco CMS, Microsoft.Net och Microsoft Azure. Vi arbetar mycket med att integrera befintliga lösningar med ny teknik för att skapa enkla IT-verktyg för er verksamhet. Nedan ser du ett urval av de tjänster vi erbjuder.

Utveckling och integration

Utveckling och integration

Vi har mer än 18 års erfarenhet av att utveckla intranät, processtöd, kundportaler och ärendehanteringssystem. Vi arbetar alltid med den senaste tekniken och fokuserar på god leveranskvalité

IT-strategi

IT-strategi

Vi hjälper er att identifiera, analysera och prioritera era IT-satsningar för att ni ska uppnå bästa möjliga affärsnytta och långsiktighet i era processer och arbetssätt.

Arkitektur

Arkitektur

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med enterprisearkitektur, lösningsarkitektur och teknisk systemarkitektur.

Utbildning och support

Utbildning och support

Vi erbjuder support och utbildning för alla lösningar vi utvecklar samt teknisk förvaltning av era applikationer.

Kontakt

Besöksadress

Nygränd 10

111 30 Stockholm

Postadress

Vattenledningsvägen 49

126 34 Stockholm

 

Tel. +46 (0) 8 14 23 79

Epost. info@assidi.se